U betaalt slechts één factuur voor al onze diensten, waardoor u kosten en tijd bespaart en uw bedrijf kan beschikken over flexibele arbeidskrachten.

Globus Bemanning hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke en duurzame partnerschappen met onze zakenpartners. Wij respecteren onze klanten, partners, werknemers alsook de wetten en regels in het land waar wij werken.

Met 15 jaar ervaring in het leveren van personeel in Denemarken, Zweden en Noorwegen, breiden we nu uit naar heel Europa.

+40

Werkgevers waarmee we samenwerken

+500

Ingehuurde werknemers

15 jaar

Bedrijfservaring

AGRARISCHE SECTOR

Wij bieden ervaren inpakkers, plukkers om te werken in kassen, op het land en op de boerderij. Groenten, fruit, champignons, plantenkwekerijen – verzamelen, verpakken, sorteren, werken in kassen en andere werkzaamheden.

LEVENSMIDDELEN SECTOR

Wij bieden ervaren banketbakkers en koks, alsmede personeel voor vis, vlees, kant-en-klaarmaaltijden, gebak en andere voedingsmiddelen.

METAAL-, HOUT- EN KUNSTSTOF SECTOR

In lijn met de behoeften van de klant stellen wij gekwalificeerde timmerlieden, lassers en andere vakmensen ter beschikking voor werkzaamheden op het gebied van lassen, assemblage, houtbewerking en andere gebieden. Wij bieden ook productieondersteunend personeel en vaklui aan.

BOUW SECTOR

Vaklui voor binnen- en buitenafwerking – timmerlieden, tegelzetters, dakdekkers en andere ervaren bouwvakkers. Wij selecteren de werknemers die hun vak het best beheersen overeenkomstig het opgegeven werkterrein.

DIENSTEN SECTOR

Magazijnpersoneel, transport- en logistiek personeel.

TRANSPORT SECTOR

Chauffeurs, vrachtwagenchauffeurs en machinisten van zware machines.

ZOEKEN VAN PERSONEEL:

  • Selectie van personeel dat aan uw behoeften en criteria voldoet.
  • Organisatie van reisplannen naar het land van bestemming.
  • Aanwerving.
  • Salaris en uitbetaling.
  • Huisvesting.
  • Vervoer naar de projectlocatie en terug.

Hulp nodig bij het vinden van arbeidskrachten? Wij regelen alles voor u.